E ke pasion Mjekesine Estetike & deshiron te jesh nje mjek profesionist i suksesshem?
Deshiron te mesosh sekrete te injeksionit duke u permiresuar & mesuar teknikat me te fundit per 1/3 e mesme & poshtme te fytyres duke dhene rrezultatin e kerkuar per nje pamje te bukur & natyrale?
Jane pengese per ty komplikacionet qe mund te ndodhin?
Nese po, ky Workshop do ju mesoje informacionet me te fundit & sigurine e munguar.
Dr. Kosta Kolokasidis,Dermatolog ne Universitetin e Mjekesise ne Selanik, trajnues Internacional gjithashtu ne fostering course per shoqaten EADV & Dr. Bruna speaker ne Kongrese Internacionale & Trajnuese ne Shqiperi ,sjellin ekspertizen e tyre 20-vjecare.
????Vetem ne dy dite ju do mesoni ato qe ne na jane dashur 20 vite eksperience per Injeksionet me Fillers & Botox .
♦️Ju do te perfitoni ne fund te Workshop-it Certificate dhe 5 kredite te njohura nga QKEV per secilin kurs.
♦️Jo vetem kaq:
Kush regjistrohet ne te dy kurset perfiton 15% ulje .
♦️Ka akoma….
Kush ndjek 3 kurse te Klinikes Venus,do perfitoje 30% ulje per kursin e rradhes.
Kush mund te regjistrohet?
Mjeket , dentistet
♦️Ju do te keni mundesi te beheni anetare te Venus Training Center duke patur akses te videot trajnuese .
Per me teper rreth programit & fee te regjistrimit na kontaktoni.
????Workshop do jete vetem ne grup te vogel rreth 5 mjek, ku ju do keni mundesi te aplikoni tek pacienti teknikat qe do mesoni gjate teorise
????Ju do aplikoni vete tek pacienti duke patur ne dispozicion 4 shiringa per ti aplikuar si dhe 150ui Dysport/ 50ui BoNTA.
✅Nxito te Rezervosh vendon tend.Regjistrimi mbyllet ne Dt.25 Nentor.
Tel 0699608440 qe te jesh ti i/ e para.