Lazeri i ri Smoothbeam ofron përfitimet e mëposhtme:

 • Teknologji e re: Nuk është një produkt përtëritjeje, procesi LASR (rinovimi i lëkurës me ndihmën me lazer) i Smoothbeam është një teknologji krejtësisht e re për rimodelimin e kolagjenit. Gjatësia e valës 1450 nm ngroh në mënyrë selektive dermën e sipërme, duke shkaktuar një dëmtim të butë termik. Përgjigja natyrale shëruese e trupit fillon rimodelimin e kolagjenit dhe depozitimin e kolagjenit të ri, të organizuar. Rezultati është një lëkurë më e lëmuar, më uniforme.
 • Mbron epidermën: Smoothbeam përmban pajisjen e patentuar të ftohjes dinamike (DCD) të Candela-s, e cila ftoh epidermën para dhe gjatë ekspozimit me lazer. DCD automatizon shpërndarjen e kriogjenit për të kontrolluar në mënyrë optimale dëmtimin termik në mënyrë që ngrohja të mund të ndodhë në thellësinë e dëshiruar të depërtimit ndërsa zonat përreth mbeten të freskëta. Kështu, rinovimi i lëkurës arrihet në mënyrë efektive.
 • Kohëzgjatja minimale e paqëndrueshmërisë së pacientit: Mbrojtja efektive e lëkurës nënkupton që pacientët përjetojnë një kohë minimale të ndërprerjes kur krahasohen me trajtimet konvencionale. Asnjë kujdes para-trajtimi ose pas trajtimit nuk do të thotë që trajtimet anatomike rreth syve dhe buzës së sipërme mund të bëhen shpejt dhe lehtë.
 • Lazeri me diodë 1450 nm është i sigurt dhe efektiv në trajtimin e të gjitha llojeve të lëkurës. “Reduktimi i sebumit dhe përmirësimet në dhëmbëzat e akneve janë gjithashtu përfitime të rëndësishme të trajtimit me lazer,” Remisioni afatgjatë i arritshëm me Smoothbeam, së bashku me efikasitetin klinik uniform dhe efektet negative minimale, e bëjnë këtë lazer diodë një linjë të përshtatshme të parë, të dytë ose. modalitet trajtimi ndihmës për aknet e moderuara deri në të rënda.”
 • “Shumica e pacientëve përjetojnë dhimbje më të mëdha gjatë seancës së parë për shkak të lezioneve më inflamatore. Megjithatë, ndërsa numri i lezioneve inflamatore zvogëlohet, pacientët zakonisht përjetojnë më pak dhimbje me trajtimet pasuese dhe mund të tolerojnë rrjedhje më të larta, lazeri me diodë 1450 nm lëshon dritë që absorbohet fuqishëm nga uji në lëkurë. “Nxehtësia gjenerohet brenda dhe rreth gjëndrave dhjamore, duke ndryshuar kështu strukturën e tyre,” Ky ndryshim në gjëndrat dhjamore – shkaku kryesor i akneve – lejon pastrimin efektiv dhe afatgjatë të akneve. Smoothbeam gjithashtu shkakton efekte anësore minimale sepse lëkura ruhet përmes spërkatjes së pajisjes dinamike të ftohjes së integruar (DCD).
 • Lazeri me diodë 1450 nm përmirëson shkallën e përgjigjes për trajtimin e akneve vulgaris inflamatore të fytyrës dhe eritemës post-inflamatore. “Ky kombinim mund të ketë gjithashtu efekte sinergjike për të përmirësuar efikasitetin për dhëmbëzat e akneve sesa ato të marra vetëm me secilën gjatësi vale.
 • Një reduktim i dukshëm i akneve inflamatore të fytyrës llogaritet pas vetëm një deri në tre seanca, madje edhe në pacientët që kishin qenë refraktarë ndaj terapive tradicionale aktuale ose sistemike.
 • Rishfaqja me LAZER ABLATIVE është një modalitet i mirëpranuar trajtimi për përtëritjen e fytyrës, pasi mund të përmirësojë në mënyrë të parashikueshme pamjen e ritideve të induktuara nga foto
 • Përmirësim i lehtë deri në mesatar i ritideve të trajtuara të fytyrës u vu re në të gjithë pacientët. Rritja e kolagjenit të lëkurës u pa 6 muaj pas katër trajtimeve të njëpasnjëshme.
 • Lazeri joablativ me diodë 1,450 nm është i sigurt dhe efektiv për trajtimin e ritideve të fytyrës të lehta deri në mesatare.
 • Mekanizmi primar për zbutjen e rrudhave që vazhdon disa muaj pas një procedure ablative të rishfaqjes së lëkurës me lazer bazohet në krijimin e një dëmtimi termik të kontrolluar në dermë që shkakton neokolagjenezë.
 • Përmirësimi maksimal klinik është i dukshëm 6 muaj pas trajtimit, me të gjithë pacientët që tregojnë përmirësime modeste në rrudhat periorbitale dhe periorale.
 • Ky studim tregon se lazeri me diodë 1,450 nm është një teknikë joinvazive e sigurt dhe efektive për të nxitur përmirësim modest klinik afatgjatë të ritideve të fytyrës të shkaktuara nga foto të lehta deri në moderim. Zona periorbitale ishte më e përgjegjshme ndaj trajtimit sesa zona periorale.
 • Teknikat më pak invazive për rinovimin e lëkurës së fotodëmtuar po bëhen më të njohura në komunitetin mjekësor për shkak të kërkesës së lartë publike dhe dëshirës për të ofruar rezultate të mira klinike duke minimizuar efektet anësore dhe periudhat e rikuperimit.