Mesoterapi, c'eshte dhe pse perdoret?

Mezoterapi eshte nje trajtim mjekesor i cili perfshin injektimin e sasive mikroskopike te ekstrakteve natyrale ,agjenteve hemopoetik mjekesor dhe ose vitaminave me ane te nje age fine duke e shperndare ne shtresa te ndryshme te lekures .Ne varesi te sasise se produktit dhe cilesise qe perdoret produkti mezoterapia mund te jeshe shume efektive ne:

 • trajtimin e celulitit
 • trajtimin e strieve
 • trajtimi cikatriceve dhe rrudhave
 • nxitja e humbjes ne peshe

Mezoterapia eshte nje trajtim kujdesi i lekures e cila ja vlen te provohet duke siguruar nje shkalle te larte hidratimi dhe nje shkelqim duke e bere lekuren te duket sa me vitale.Mezoterapia ne trajtimin e strijeve ka treguar qe hapjet e lekures jane minimizuar ne maksimum dhe duke rritur elasticitetin e saj.Por nese doni te humbni ne peshe apo te minimizoni celulitin ne stadet e para ju mund ta beni fare mire kete me ane te mezoterapise.

 • pakeson dhe konturon depozitat yndyrore
 • revitalizon lekuren qe plaket dhe qe varet
 • nxit daljen e flokeve

Produktet qe ne perdorim per linjen e mesoterapise jane nga me te besueshmet ne market ,te prodhuara ne kushte shume strikte ne laboratore ne Bashkimin Europian dhe te Certifikuara me CE dhe standarte ISO.

Kokteil revitalizus ndaj demtimeve me veti te forta hidratuese

Perdorimi:

 • si parandalus fillon ne moshen 30 vjec
 • si trajtim kunder moshes dhe demtimit te lekures (tharjes,rrudhave dhe lekure qe ka humbur elasticitetin).

Rezultatet:

Mesol Refresh nxit efektin tonifikus duke rritur rezistencen ,luminozitetin,si dhe elasticitetin per te na dhene pamjen e nje lekure te re.Arihet nje efekt bariere i cili parandalon humbjen e ujit dhe mbajtjen e lekures ne menyre perfekte te hidratuar.Rigjenerimi celular nxitet ne saje te prezences se kompleksit te faktorit te rritjes.

Meso Mela per heqjen e nollave kafe ne fytyre

Nje perzierje e perberesve qe tonifikojne dhe veti antioksidante per te rikthyer elasticitetin e lekures.

Perdorimi:

 • lekure qe humb elasticitetin
 • strie nga humbje ne peshe apo shtatzani
 • konturimi fytyres

 

Rezultatet:

Meso Tight stimulon prodhimin e kolagenit dermal duke shkaktuar kontraktimin e fibrave qe te mblidhen i ben ato me kompakte dhe lufton flasciditetin duke prodhuar efekt tensor.Pakeson striet duke i ngushtuar dhe i leshon fibrat e kolagenit dhe pakeson largesine midis buzeve te stries.

Per shperndarje transdermale me mikroage

Ka nje numer te madh rollers ne market,per detajet bejne dhe diferencimin dhe efektet ne kolagenin dermal si dhe epidermen e lekures.Me ane te 540 mikroage te vogla stimulohet nje sherim plage ne menyre natyrale pa lene afekte anesore duke nxitur nje tonicitet dhe elasticitet te lekures.

Avantazhet:

 • Nuk ka efekt anesor
 • Periudhe shum e shkurter e sherimit(1-24 ore varet nga sensitiviteti lekures)
 • Mund t eperdoret en te gjith tipet e lekures dhe en te gjithe sezonet
 • Me pak invazive se terapia me laser
 • Nje alternative shume e mire qe nuk ndihen konfort me injeksionet
 • Metoda e injeksionit qe perdorim ne eshte unike e cila ju ofron rezultatet me te mira qe ju deshironi.

Përveç trajtimit të rrudhave dhe largimit të yndyrës së padëshiruar, mesoterapia përdoret edhe për trajtimin e rënies së flokëve nga alopecia. Trajtimi injekton ekstrakte bimore natyrale, vitamina ose ilaçe si finasteride dhe minoxidil në kokë.

Njerëzit që kryejnë mesoterapi për rënien e flokëve pretendojnë se:

 • korrigjon disbalancat hormonale në dhe rreth gjëndrës së flokëve
 • jep lëndë ushqyese në flokë
 • përmirëson qarkullimin e gjakut