PLAZMA/INJEKSIONE AUTOLOGE

Rifreskimi i indit ne menyre Autologe ATR ka qellim rigjenerimin  e lekures ne saje te perdorimit te trombociteve bioaktive dhe leukocitet te vete pacientit  dhe aktivizimin ne saj te perdorimit te nje solucioni te vetem steril te kalcium klorid, esenciale per aktivizimin eficent te trombociteve, me qellim rigjenerimin e lekures se demtuar dhe te plakur si dhe indin hypodermal.

Nepermjet permbajtjes se larte te trombociteve  PRP mund te siguroje koncentrim te larte te faktoreve te rritjes. Me ane te nje aktivizuesi te trombociteve behet i mundur clirimi i ketyre faktoreve te rritjes.

Ky produkt eshte i indikuar per te siguruar nje bio-revitalizim me me teper tonicitet, fleksibilitet dhe hidratim te lekures, i cili persiston per nje kohe te gjate. Seancat mund te behen  cdo 4-6 muaj. Kjo teknike perdoret kur eshte e nevojshme per te permiresuar profilin e fytyres, qafes, dekoltese, kraheve dhe duarve, pjesen e brendshme te kofsheve dhe humbjen e hershme te flokeve.