Me rritjen e popullsisë, një numër gjithnjë në rritje i njerëzve janë të interesuar të përmirësojnë pamjen e lëkurës së dëmtuar. IPL photofacial, i njohur gjithashtu si Intense Pulse Light Therapy, ose fotofacial, mund të përdoret për të ndihmuar në rikthimin e pamjes rinore të lëkurës.

Teknologjia IPL përmirëson paraqitjen e lëkurës, foto-moshës, pika të moshës (freckles të nxitura nga dielli) pigmente beninje, te shkaktuara nga kapilarë të thyer.

Trajtimi photofacial IPL është ideal për pacientët me stilin e jetës aktive, sepse procedura kërkon kohe minimale rikthimi dhe ka një rrezik të ulët të efekteve anësore.

Trajtimet e buta dhe jo-ablative përdorin dritën e spektrit të gjerë për të trajtuar fytyrën, gjoksin, qafën dhe duart – pothuajse kudo që shfaqen dëme nga dielli.

Perdoret per:

 • Rosacea e lehte
 • Akne ne stade te ndryshme
 • Rinim te lekures
 • Hipertrikosis, hirsutizem
 • Lekure kuperoze
 • Njollat senile apo te moshes
 • Hiperpigmentimet
 • Njollat e diellit
 • Heqjen permanente te qimeve
 • Teleangiectazite (kapilaret)

 

Kunderindikacionet:

 • Shtatzeni
 • Plage te hapura
 • Kancere te lekures
 • Keloide
 • Nishane
 • Semundje te lekures
 • Phlebitis
 • Diabet