Renew Face and Body eshte radiofrekuence monopolare, e cila transferon energjine (ne formen e nxehtesise) ne shtresat e lekures, duke krijuar hipertermi sinjifikative, qe shkakton reaksione te afta per te nxitur metabolizmin qelizor.

Trajtimi me radiofrekuence mund te perdoret ne te gjitha tipet e lekures dhe madje dhe ne vere, sepse dielli nuk perben nje kunderindikacion.

Kohezgjatja e trajtimit varion ne varesi te vendit qe do te trajtohet, zgjat rreth 30 minuta plus koha e nevojshme per pergatitjen e lekures para procedures.

Pas trajtimit, pacienti mund ti rikthehet menjehere jetes sociale.

Trajtimi mund te shkaktoj eriteme dhe edeme te lehte, e cila zhduket brenda disa oreve.

Efekti i pare duket menjehere me permiresim progresiv gjate javeve.

Mund te perdoret ne cdo moshe!

Radiofrekuenca ka keto efekte:

 • Kontraktim 3D te fibrave te kolagjenit
 • Permiresim i mikroqarkullimit
 • Akne: Largimin e toksinave
 • Sinteza e kolagjenit te ri
 • Tendosje (forcim) i indeve
 • Tonifikim te gjinjve (cooper ligaments)
 • Sheshim dhe efekt lifting ne rrudha
 • Ristrukturim te lekures tek cikatricet (shenjat pas akneve)
 • Rrit densitetin e lekures
 • Oksigjenim i indeve

 

Kunderindikacionet:

 • Semundjet autoimmune, qe prekin kolagjenin ,si lupusi
 • Diabeti I dekompensuar
 • Shtatzenia
 • Pacemaker
 • Sklerodermia
 • Mycete
 • Trajtimi ne qender te gjinjve
 • Epilepsia