Qender Mediko-Estetike & Laseri Venus

Eshte qendra e 1-re e aplikimit te Laserit & Dermatologjise Kozmetike ne Tirane, prej vitit 2001. Ne jemi te dedikuar te zgjidhim problemin tuaj duke ju ofruar vizita mjekesore, diagnostikim dhe trajtime profesionale nga eksperte ne fushen  e dermatologjise, kozmetikes & laserit.Ne punojme me Kompanite me te mira ne Industrine e Dermatologjise Kozmetike si Alergan,Galderma,Teoxane,Avene,duke u kujdesur per cilesine me te mire, me aparatet me teknologji me te re dhe te certifikuara per te ruajtur shendetin tuaj.Qendra Venus ofron & sherbime te specialiteteve te ndryshme mjekesore per te qene me afer zgjidhjes se problemit tuaj.