Në Venus Center, ne kombinojmë përparime të mëdha kozmetike të shkencës dhe mjekësisë për t’u sjellë pacientëve tanë përtëritjen përfundimtare. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të procedurave kozmetike dermatologjike dhe jemi ekspertë në trajtimet me lazer, injeksione, trajtime të venave dhe estetikë.

Pasioni ynë është të zbulojmë më të bukurën, rinoren dhe rrezatimin për ju. Kur të vizitoni Venus Center ne do të krijojmë një plan të personalizuar për përtëritje bazuar në qëllimet tuaja unike kozmetike.

Në momentin që vizitoni qendrën tonë, ne do të krijojmë menjëherë planifikuesin tuaj të personalizuar bazuar në nevojat tuaja unike kozmetike.

Fillers: Restyline, Juvederm, Teoxan, Princess… Pse?

Sepse në tregun e mbushësve paraqesin cilësinë më të mirë.

RESTYLANE është mbushësi i vetëm që përmban acid hialuronik me disa modifikime (më pak se 1%). Kjo është arsyeja pse është kaq e ngjashme me acidin hialuronik natyror të njeriut. Ju gjithashtu mund të gjeni acide hialuronik me një përqindje më të lartë modifikimi, pa këto karakteristika.

RESTYLANE (Acidi hialuronik i stabilizuar jo nga kafshët NASHA) ka një shumëllojshmëri produktesh për rrudhat në lidhje me vendndodhjen ose thellësinë e tyre. Ju mund të rigjallëroni, hidratoni lëkurën tuaj dhe të dukeni më rinore me ndihmën e kësaj teknologjie.

Duke qenë se faktorët e jashtëm/të brendshëm ndikojnë në plakjen e dëmshme dhe të hershme si; rrezet ultraviolet, humbja e indit yndyror, zakonet e të ngrënit dhe gjumit, shprehjet, stresi, rimodelimi i kockave dhe kërcit me kalimin e moshës, të gjithë këta faktorë çojnë në përdorimin e mbushësve ose botoksit.

Në ditët e sotme, materiali më i rehatshëm dhe më i pranueshëm biologjikisht është acidi hialuronik (AH), i cili në fakt gjendet natyrshëm në lëkurën tonë (60%) dhe biodegradohet nga organizmi ynë.

-Duke qenë se AH zgjat 1-2 ditë, në laborator krijohen molekula më biokompatibile dhe të qëndrueshme. Është një substancë fleksibël e cila injektohet përmes lëkurës duke përmirësuar linjat e imëta dhe rrudhat duke rimodeluar ose rritur volumin.

-AH korrigjon konturin dhe rrit volumin e buzëve duke i bërë ato më të trasha, mbush mollëzat, riparon defektet, përmirëson cikatricet e akneve.

-AH ka virtyte viskoelastike dhe higroskopike, tërheq ujin dhe si rezultat rrit nivelet e hidratimit, afiniteti i tij bën një zgjerim tredimensional të xhelit.

Nëse rrudhat janë një punë e madhe për ju dhe po prisni të korrigjoni tiparet e fytyrës, konsultohuni me një dermatolog në mënyrë që të përgatiteni për trajtimin dhe të merrni shpjegimet e duhura.

Zakonisht këto trajtime mund të bëhen që nga mosha 18 vjeç e lart. Efektet anësore të mundshme janë; skuqje e lëkurës, mavijosje, ënjtje, riaktivizim i herpesit simpex, nekrozë e lokalizuar, por nuk keni pse të shqetësoheni pasi ato zhduken pas disa ditësh.

Zakonisht efekti i buzëve zgjat rreth 6 muaj duke qenë se vaskularizimi është më i madh dhe biodegradohet më shpejt se zonat e tjera ku efekti zgjat rreth 9-12 muaj.

Asnjë dëm shëndetësor nuk mund të ndodhë duke përdorur produkte të licencuara. Nëse personi që injekton AH nuk ka njohuri të mira të anatomisë së fytyrës, ai person mund të shkaktojë një mbyllje ose mbyllje të enëve të gjakut, prandaj një dermatolog i licencuar dhe i kualifikuar duhet t’i kryejë këto procedura. Përveç kësaj, mjeku juaj do të caktojë gjithashtu se cilat medikamente mund/nuk mund të përdorni pas procedurës dhe informacione të tjera të dobishme.

-Sigurohuni të përdorni AH të cilat janë të sigurta dhe të aplikuara nga CE që janë plotësisht të biodegraduar nga lëkura juaj. Ka një gamë të gjerë produktesh në treg; i biodegradueshëm, gjysmë i përhershëm ose i përhershëm, në ditët e sotme tendenca është përdorimi i AH duke ditur që është më i pranueshëm për organizmin tuaj dhe efektet anësore janë më të pakta se mbushësit e tjerë.

Restylane, Juvederm, Esthelis, Filorga, Teoxan, produkte të cilat përdoren në mbarë botën duke filluar nga Restylane, i cili përdoret prej 20 vitesh, mbushësit më të përdorur deri më tani.