Ultratinguj është një reduktim joinvaziv i yndyrës, duke ofruar reduktim të dukshëm në perimetrin e belit përmes teknologjisë me ultratinguj.

Me shtimin e ultrazërit në listën e procedurave të reduktimit të yndyrës, Venus Center është në gjendje të ofrojë një mundësi tjetër për pacientët  në mënyrë që të arrihet rezultate optimale.

Në qendrën tonë mjekët tanë dëshirojnë të rrisin trajtimet më të larta cilësore për pacientët e tyre, dhe kështu ata kryejnë më së shumti trajtimet e skulpturës së trupit, duke përfshirë Ultratingullin. Kjo do të thotë që pacientët marrin trajtim nga mjekët aktualë të cilët janë trajnuar në procedurë dhe kanë më shumë përvojë dhe njohuri për të marrë rezultatet më të mira të mundshme.

Ultratinguj është platformë e pajisjes e cila  përdoret  në reduktimin e depozites  yndyroe  rreth abdomenit. Ajo është provuar klinikisht, me një normë kënaqësie të pacientit prej 76 deri 84%.

Kjo është një procedurë e pakuptueshme dhe e rehatshme dhe përmes përdorimit të teknologjisë së përparuar siguron zvogëlimin e yndyrës pa parregullsi. Nuk ka kohë joproduktive, duke e bërë atë një zgjedhje perfekte për pacientët me orar të zënë. Ajo është projektuar për të zvogëluar perimetrin e belit, kofshëve ose trajtimeve të kraheve, duke eliminuar ato akumulime kokëfortë të yndyrës që mund të jenë aq të vështira për të hequr qafe vetëm me dietë dhe stërvitje.

Ajo nuk është projektuar si mjet primar për humbjen e peshës, por mesatarja ndaj burrave dhe grave mbipeshë mund ta përdorë atë për të zvogëluar depozitat e padëshiruara të yndyrës dhe për të krijuar një kontur më të këndshëm të trupit pa iu nënshtruar liposuksioni. Ultratinguj nuk mund të përdoren për të ndihmuar eliminimin e trashësisë.

Ultratinguj përdor një teknologji të ultrazërit për të përzgjedhur dhe shkatërruar në mënyrë selektive qelizat e yndyrës. energjia ultratinguj krijon një rrugë të njëjtë të shkatërrimit, që do të thotë se rezultatet janë të rregullta dhe  pa gunga ose parregullsi.  Përveç kësaj, radiofrekuenca, energjia e cila  ndihmon në rritjen e zvogëlimit të qelizave yndyrore dhe forcon lëkurën në të njëjtën kohë. Teknologjia e ultrazërit është provuar e sigurt dhe efektive, pa efekte negative anësore. Për rezultate optimale, rekomandohet trajtimi i shumëfishtë.  

Ultratinguj është pa dhimbje dhe relativisht e shpejtë. Shumica e pacientëve raportojnë ndjesi të lehta ose të ndjeshme të nxehtësisë gjatë trajtimit, të cilat nuk janë të dhimbshme ose të pakëndshme. Një dermatolog ekspert në Qendrën Venus do ta kryejë procedurën me kujdesin maksimal, duke siguruar që ju të jeni të kënaqur dhe që do të arrihen rezultate optimale. Në përgjithësi, pacientët shohin një zvogëlim prej rreth 2-4 cm pas një sërë trajtimesh.

Numri ideal i trajtimeve do të përcaktohet nga dermatologu juaj gjatë konsultimit fillestar dhe mund të modifikohet në varësi të mënyrës se si trupi juaj i përgjigjet procedurës. Rezultatet janë afatgjata, me kusht që pacienti të mbajë një mënyrë jetese të shëndetshme më pas!

Programoni një Konsultim me ultratinguj

Për të mësuar më shumë rreth Ultrazërit dhe të jesh një nga të parët që të provoni këtë teknologji, telefononi Venus Derm në +355 68 22 93 633 sot!