Prioriteti yne eshte t’ju ofrojme sigurine dhe rrezultatet  maksimale te problemit tuaj nga mjeke eksperte,ne ambiente profesionale dhe relaksuese.

Filozofia jone eshte nje diagnostikim i hershem dhe trajtim ne kohe per te zgjidhur problemet shendetesore. Gjithashtu ne krijojme protokolle speciale per permiresimin e lekures tuaj, per te qene e shendetshme dhe me jete. Produktet qe ne perdorim kane ne perberjen e tyre biostimulues te cilet ofrojne rezultatin maksimal ne nje kohe rekord. Protokollet tona kunder plakjes jane te nje efektiviteti shume te larte si rrjedhoje e perberesve qe kombinohen ne produktet tona si, aminoacide, minerale, antioksidante dhe faktore te rritjes qelizore, autologe apo heterologe. Teknologjite e kombinuara ne protokollet tona arrijne te japin rezultatet maksimale dhe te deshiruara per secilin pacient. Tek ne do te gjeni aplikimin e teknikave te avancuara ne fushen e Dermatologjise si dhe produkte te aprovuara ne CE dhe FDA.Ne punojme me Kompanite me te mira ne Industrine  e Dermatologjise kozmetike si Allergan,Teoxan,Galderma,Avene.

Konsultimet jane FALAS, ne jemi te dedikuar t’ju ndihmojme dhe t’ju ofrojme zgjidhjen e problemeve mjekesore apo kozmetike qe ju deshironi.