Mjekët e spitalit ekzaminojnë pacientët në mënyrë që ata të bëjnë diagnozën

Stafi ynë i jashtëzakonshëm dhe me përvojë është i përkushtuar për të përmirësuar shëndetin dentar të pacientëve tanë dhe për të përmirësuar buzëqeshjen. Stafi ynë i jashtëzakonshëm dhe me përvojë është i përkushtuar për të përmirësuar pacientët tanë

Stafi me përvojë është i përkushtuar për të përmirësuar dhe përmirësuar shëndetin dentar të pacientëve tanë

Meet Our Specialist

Behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarks grove right

Romina Lalaj

Estetiste

Dr. Konstantinos Kalokasidis

Dermatolog

Nora Tafica

Dermatologe

Dr. Gentian Zikaj

Kirurg plastik

Dr. Kostas Gritzalas

Dermatolog

Dr. BRUNILDA BARDHI

Dermatologe

Dr. BRUNILDA BARDHI

Dermatologist

Dr. Gentian Zikaj

Plastic Surgeon

Nora Tafica

Dermatologist

Dr. Konstantinos Kalokasidis

Dermatologist

Dr. Kostas Gritzalas

Dermatologist

Romina Lalaj

Aesthetists